Aanbod

aanbod_techniektraining_2

Techniek Training

Vele topvoetballers zoals Messi , Ronaldinho en Ronaldo hebben de techniek en tactiek op straat geleerd. Hierdoor gelooft nelsondekok.com in functionele techniektrainingen waar de basis voor een groot deel gevormd wordt door het straatvoetbal. Een goede techniek en balcontrole zullen het zelfvertrouwen, lef en spelplezier van een speler verhogen. De techniektrainingen zijn er voor spelers van alle niveaus en het uitgangspunt tijdens de trainingen is de individuele ontwikkeling van een speler.

 

Een techniek training boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.

 

aanbod_freestyleshow_2

Freestyle Voetbal Show

Tijdens een freestyleshow zal het publiek genieten van de nieuwste voetbaltrucs. U krijgt niet zomaar het gewone spelletje te zien , maar juist de meest bijzondere , creatieve en technische facetten van het spel. De show start met het demonstreren van voetbaltrucs en daarna is het tijd voor interactie met het publiek. De shows zijn uitermate geschikt bij voetbalevenementen , reclamecampagnes , half-time performances , podium optredens en openingen van sportaccomodaties. Door de ruime ervaring van meer dan 1000 shows wereldwijd , bent u bij nelsondekok.com aan het juiste adres.

 

Freestyle voetbal show boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.

 

aanbod_clinic_2

Straatvoetbal Clinic

Tijdens een straatvoetbal clinic zult u zelf leren , hoe u een panna en andere ultieme moves moet maken. Alle bewegingen worden stap voor stap uitgelegd , zodat u straks zelf kunt toveren met de bal. Wat is er niet leuker dan om de strijd met uw collega’s of teamgenoten aan te gaan in een ultieme battle wie de mooiste moves in huis heeft. Deze masterclass is voor iedereen geschikt. De clinics zijn los te boeken maar kunnen ook uitstekend naast een event aangeboden worden als nevenactiviteit , dit biedt u de mogelijkheid meer deelnemers te bereiken die tegelijkertijd actief zijn.

 

Straatvoetbal Clinic boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.

 

aanbod_commercial_2

Commercials

Sport is beleving en daardoor is sportmarketing een uitstekend middel om uw imago te veranderen of te verbeteren en uw naamsbekendheid te vergroten. De skills van Nelson waren te zien in diverse succesvolle reclamecampagnes en commercials. Onder andere EA Sports , T-Zorg , plus supermarkt , Sport1 , Coca-Cola en velen andere merken gingen u voor.

 

Commercials boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.

 

aanbod_bday_2

Birthday party

Voor kinderen is het één van de leukste dagen in het jaar. Het verjaardagsfeestje waarbij ze al hun vriendjes en vriendinnetjes uit mogen nodigen. Dus weet u niet welk verjaardagsfeestje u dit jaar weer voor uw kind moet verzinnen? Bent u op zoek naar een passend of origineel kinderfeestje? Dan is de freestyle panna birthday party de uitkomst. Behalve voor kinderfeestjes , is dit ook een ideaal teamuitje en een leuk alternatief voor voetbalverenigingen bij afgelastingen tijdens het voetbalseizoen.

 

Birthday Party boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.

 

aanbod_fifastreet_2

Motion Capture

Motion capturing is de techniek die men gebruikt om bewegingen van mensen te kopiëren naar realistische animaties. Voor veel computerspellen en animatiefilms wordt tegenwoordig deze techniek gebruikt. De bewegingen van Nelson de Kok werden gekopieerd voor de EA-Sports game FIFA-Street.De opnames voor deze game vonden plaats in Vancouver (Canada), waar EA haar internationale hoofdkantoor heeft gevestigd. FIFA Street werd direct na de release een enorme hype en een gigantisch verkoopsucces. Logisch dat EA Sports vrijwel meteen na de release al plannen maakte voor het vervolg van deze game.

Motion capture boeken? Contacteer ons naar de mogelijkheden.