Over nelson

 

Nelson de Kok

Nelson begon op jonge leeftijd met voetbal en al snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om zijn technische vaardigheden met de bal. Als veldvoetballer doorliep hij de jeugdopleiding van R.K.C Waalwijk , kwam uit in de eredivisie van het zaalvoetbal en speelde voor Jong Oranje. Op dit moment is Nelson dé “balvirtuoos” van Nederland op het gebied van straatvoetbal. Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en internationaal ongeëvenaard. Zelfs Ronaldinho sprak vol bewondering over zijn skills tijdens de opnamen van de Fifa-Street computergames , waar hij als rolmodel voor figureerde.

Vanwege zijn technische vaardigheden , balbeheersing en ervaring als speler en trainer is hij uitermate geschikt om als skillscoach voor een voetbalvereniging te werken.

Sinds 2010 verzorgd nelsondekok.com wekelijks functionele techniektrainingen voor diverse Betaald Voetbal Organisaties en amateurverenigingen. Onder andere bij Willem II , R.K.C Waalwijk , V.O.A.B , Desk en Brabant–United ging het technisch niveau van de spelers met sprongen vooruit en werd er wekelijks genoten van de gedetailleerde techniektrainingen. Daarnaast is nelsondekok.com een dynamisch organisatiebureau , dat gespecialiseerd is in alle aspecten rond het straatvoetbal. Nelsondekok.com verzorgd onder andere demonstraties , shows , clinics , commercials en complete voetbal events.

Vele bedrijven , gemeenten , multinationals en voetbalclubs hebben nelsondekok.com de afgelopen jaren reeds hun vertrouwen gegeven. De expertise die Nelson wereldwijd heeft opgebouwd met duizenden shows en clinics maken van uw evenement zeker een groot succes.

Bekijk de movies op de site voor een impressie , voor jong en oud zal het een hele beleving zijn!

cruijff court uden 5